Oohhohhoijaa!

Kyllä on välillä tuskaista tuhertamista venesähköjen asentaminen! Tilat on ahtaat, eikä venesatamaan tule vieläkään sähköä. Kotona kolvaillessa poltin vielä näppinikin... Akkuporakoneessa oli kuitenkin loppujen lopuksi tarpeeksi puhtia tarvittavien reikien aikaansaamiseksi, joten antennit ovat paikoillaan ja muutkin vaadittavat rei'ät porattu.

Veneajeluista ei tule mitään, ennen kuin plotterin ja VHF:n asennustyöt on tehty, sillä asennusten vuoksi irroitettuja sisäpaneeleita ei viitsi ruuvailla kiinni ja irti kovin moneen kertaan. Mutta pikku hiljaa homma etenee, ja asiat alkavat näyttää jo siltä, että kyllä niistä viikonlopuksi valmis tulee.

***

Veneilykausi käynnistyy muillakin kuin Hallinpojalla. Kotisatamaan on ilmestynyt pääsiäisen jälkeen parikymmentä venettä, joista ehkä puolet vapunalusviikon ja vappuviikonlopun aikana.

Monilla on talven jäljiltä veneilytavat vähän hukassa; sataman ohi nimittäin ajetaan välillä aika kovaa, ja keinunta laiturissa on sen mukaista. Kanssavenelijät: katsokaa, kuinka ajatte, ja pitäkää toiset mielessä!