Eilinen ilta meni asennuksia tehdessä, mutta lopussa kiitos seisoo! Plotteri, näyttö ja VHF ovat paikoillaan ja toimimassa. Enkä saanut aikaan kuin yhden sähköpalon... Nolostunut

No, palo oikeasti oli yhden maajohdon kärvähdys, kun ajattelemattomuuksissani meni kaksi maata sekaisin, ja koko paketin paluumaana toimi yksi 1½ mm kuparikaapeli - ei jostain syystä kestänyt. No, sähköt vaan äkkiä poikki päävirtakytkimestä, käryävä johdonpätkä irti ja tuuletusta kabiiniin. Sitten paluumaat oikein kytkettyinä kiinni, ja vot! Loppu olikin sitten asennuksen siivousta; roikkuvien johtojen niputtamista, paneelien kiinnitystä ja semmoista.

Kuten aiemmin  9.3. ounastelin, tästä tuli hyvä! Aika juhlaa katsoa reittinäkymää 15" näytöltä, plaanissakin on helppo ennakoida ahtaidenkin väylien kiemurat.

Seuraavaksi sähkötöihin palataan, kun asennusvuoroon tulevat kaiku ja kaksoisakkujärjestelmä, mutta ne eivät ole enää kiireellisiä. Kaksoisakkuja laittaessa vedänkin sitten uudet pääpiuhat sähkökeskukseen järeästä 16mm kaapelistä. Samalla teen pari säätöä noihin plotteriasennuksiin, että saan kaapelien vedot nykyistä paremmin piiloon.

***

Lauantaiksi lupailevat sadetta, mutta katsotaan, kuinka tilanne lopulta menee. Josko sitä pääsisi vesillekin - loppujen lopuksi siitähän tässä on kyse, ei elektroniikasta! Silmänisku