Mittavat lumikasat, kovat pakkaset ja paksuneva merijää. Kevät tuntuu niin kaukaiselta. Siltikin: Venemessut ovat kuukauden päässä, ja siitä pari kuukautta eteenpäin alkaa merikin olla jo auki - toivottavasti! Jäätilanne on tänä vuonna kovasti erinäköinen kuin viime vuonna. Vuosi sitten Suomenlahti kun oli käytännössä jäätön. Käykääpä kurkkimassa osoitteesta www.itameriportaali.fi.

Oletan, että blogini (muutamien) lukijoiden joukossa on joitakuita, jotka ovat löytäneet tänne moottorivene.info-nettisivuston kautta. Nyt tuo paljon hyvää informaatiota tarjonnut sivusto on kadonnut. Osoite uudelleenohjaa nykyään jollekin juorupalstalle, joten epäilen, että ylläpitäjille on käynyt vanhanaikaisesti ja he ovat unohtaneet uudistaa osoitteen rekisteröinnin. Jos joku tietää, mitä on tapahtunut, ja tuleeko saagaan jossain vaiheessa jatkoa, niin laittakaapa kommenttia tulemaan.

Aiemmassa kirjoituksessa mainitsemaani vankempaa kattopaneelia Hallinpoikaan en ole alkanut vielä tekemään. Tilaongelmat, kerrostaloasujalla on huononlaisesti paikkoja puutöihin. Jossain välissä se on kuitenkin nakerrettava.
 

***

EDIT: Moottorivene.info näyttää palanneen! Kiva, kiva!